Data Management Capabilities > Managing Part Structures > Examples and Best Practices for Advanced Selection Logic > Creating Modular Configurable Product Structures > Passing Parameter Values between Sections of a Product Structure Using Reference IDs

Passing Parameter Values between Sections of a Product Structure Using Reference IDs
Este tópico não está localizado. Clique no link a seguir para ver o conteúdo em inglês.
Veja o tópico da ajuda em inglês