Data Management Capabilities > Managing Part Structures > Windchill Options and Variants Capabilities > Creating and Managing Variants > Variant Specification Information Page > Loading Variant Specifications > Loading Variant Specifications Using an API > Loading Variant Specifications Using API #1 > Sample Code for API #1

Sample Code for API #1
Este tópico não está localizado. Clique no link a seguir para ver o conteúdo em inglês.
Veja o tópico da ajuda em inglês